Klassiek in en om Breda

Kapelconcerten Bovendonk Hoeven - Joséphine Olech (dwarsfluit) en Marianne Salmona (piano)

Zondag21 April

Kapelconcerten Bovendonk Hoeven;  Joséphine Olech (dwarsfluit) en Marianne Salmona (piano)

Een afwisselend en inspirerend kamermuziek programma om je te laten genieten van topmusici uit binnen- en buitenland in de prachtige Kapel van Bovendonk!

De toegangsprijs is € 32,50 inclusief consumptie na afloop. Kinderen tot en met 18 jaar betalen niets mits onder begeleiding van een betalende volwassene.

Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk  in Hoeven. De kapel gaat zondag 21 april een half uur voor aanvang open. De locatie is rolstoeltoegankelijk.

De Franse fluitiste Joséphine Olech, geprezen om haar “subtiele elegantie” en “lichtgevende vreugde” door Bachtrack, heeft een drukke carrière als soliste, kamermusicus en orkestmusicus. In 2017 werd ze aangesteld als eerste fluitiste van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en sindsdien heeft ze haar positie als eminente jonge artiest verstevigd door in 2019 de eerste prijs te winnen op de Carl Nielsen International Competition. Ze speelt samen met de Franse pianiste Marianne Salmona.

Op het programma staan F.Poulenc - Flute sonata, Fauré - Fantaisie en Deux mélodies, R.Strauss - Violin sonata en T.Boehm - Grand Polonaise.