Klassiek in en om Breda

Kerstconcert: I wonder as I wander

Donderdag22 December

Kerstconcert: I wonder as I wander - Wonder en Verwondering

Locatie: Sacramentskerk, Zandberglaan 58, Breda 

aanvang: 20.00 uur

Entree en reserveren:  De toegangsprijs is 10 euro voor volwassenen, kinderen t/m 16 jaar gratis. Kaarten zijn digitaal te koop via www.cappellaexoccasione.nl  , via de leden, de Vrije Boekhandel of de kassa bij de kerk.Cappella ex Occasione zingt, in samenwerking met de strijkers van het Symfonisch Collectief Breda, 22 december om 20.00u in de Sacramentskerk, Zandberglaan 58, Breda het Kerstconcert ‘ I wonder as I wander’.

CEO staat garant voor a capella zang van hoog niveau en wordt geleid door Ruben de Grauw, als dirigent ook bekend van het Sacramentskoor Breda.
Het Symfonisch Collectief Breda, Symco, is een nieuw en vernieuwend symfonisch initiatief in Breda onder leiding van Vera Hofman.

Eén van de mooiste eigenschappen in het leven is om je te kunnen verwonderen over mooie dingen in het leven.
Het wonder van geboorte, liefde, vriendschap, mooie muziek, feest, dit alles komt terug in het Kerstconcert.
Maria, de herders en de koningen laten horen waarom het Kerstfeest bijzonder is en waarom het fijn is dit in het Kerstconcert mee te maken. De samenwerking met Symco zorgt voor een extra mooi concert, waarbij zang en strijkers elkaars muzikale kwaliteiten versterken. Te beluisteren zijn werken van o.a. Biebl, Praetorius, Bardos, Chilcott, Dove, Bach, Ireland.
En natuurlijk mag u ook nog even meezingen.