Klassiek in en om Breda

Ulvenhart Klassiek DinerConcert - Katerina Verbovskaya, piano

Donderdag27 December

18.30 uur, Landgoed Ulvenhart, Heistraat 16 4858 RL Ulvenhout AC.

DinerConcert met Katerina Verbovskaya, piano.
Een zeer begaafde musicus met populaire muziekwerken. Dat wordt weer een heerlijke avond! Een avond waar de gasten op twee terreinen grandioos worden onthaald: een exclusief diner met heerlijke gerechten en daarnaast juweeltjes uit de wereld van muziekwerken.


Katerina Verbovskaya: Geboren in Kaliningrad en inmiddels een van Rusland’s meest getalenteerde jonge pianisten! Katerina heeft al een indrukwekkend aantal concerten en prijzen op haar naam staan. Optredens: solo en met orkest in heel Rusland, Wenen, Brussel, Washington D.C, Brugge, Bolzano, enz.

In juni 2018 won Katerina de eerste prijs in de Finale van Guldenberg Klassiek. Op zondagochtend 18 november was ze de klavierleeuwin in de officiële aftrap van MARQUETTE CLASSIQUE in kasteel Marquette in Heemskerk. En die middag won ze in het Stroomhuis van Neerijnen de eerste prijs en de Madeleine Mastboom-JuniorenPrijs tijdens de spannende Finale van Rivierenland Klassiek.

Op zondagochtend 25 november was ze de klavierleeuwin in de officiële opening van Utopia Klassiek in Drunen. En dat alles is de veelbelovende opmaat naar een spectaculair Ulvenhart DinerConcert met muziekwerken van Schumann, Chopin en Liszt.

Kosten € 59,50 p.p. incl. entree, aperitief, concert, diner, wijnarrangement en café complet.
E-Mail: info@ulvenhart.nl
Tel: 076  - 5616089